Personlig træner

Vi kan selv og vil selv, sådan har det jo altid været, men resultaterne udebliver og vi finder noget andet at bruge tiden på – vi finder undskyldningerne frem og fortrænger vores ellers super fedt nytårs-fortsæt om at tabe 15 kilo.

Vi kan jo ikke selv, så havde vi jo gjort det – dig os alle andre bør gøre som jeg har gjort, jeg har allieret mig med en personlig træner og det virker..det ikke bare virker det VIRKER.

Derfor har jeg behov for en personlig træner

personlig træning med en personlig trænerJeg ved da godt at der skal bruges flere kalorier end der indtages for at jeg opnår et vægttab, jeg er jo ikke komplet idiot.

Men jeg ved også at flødekartofler smager enormt godt og der er skide langt op i det der svedlugtende center.

Som noget nyt i 2022 januars fik jeg anbefalet en personlig træner af en bekendt og jeg fik lavet en aftale om at møde op første uge i januar for at få en snak om hvad det egentlig er jeg gerne vil opnå.

Det viste sig så at være en fyr ældre end mig selv, men med vaskebræt og de vildeste muskler.

Bare at se en på 55 med så vil den krop var nok til at jeg begyndt at lytte til hvad der faktisk blev sagt.

Jeg blev interesseret og det der blev fortalt gjorde mig motiveret.

Han fortalte mig, at 80% af energien brugt på at opnå en krop som han har, den ligger i køkkenet og ikke i centeret.

Det er med andre ord en kostplan jeg har behov for og når fedtet er raslet af, så er træningen med til at tone mine muskler.
Jeg troede egentlig at det var omvendt, altså at der skulle hamres igennem i centeret og kosten kun stod for de 20%.

Kom lettest og mest effektivt i form

Det var med andre ord en kostplan jeg skulle lærer at følge og træningen var faktisk sekundær til jeg kom rigtigt i form, så ville der blive byttet om.

Altså det er jo lettere at spise broccoli kontra at tage 150 kilo i bænkpress, så det var faktisk en lettelse for mig.

Kostplanen gjorde sit arbejde helt naturligt for mig de første 3 måneder hvor jeg tabte hele 12 kilo og der røg næsten ingen muskelmasse da jeg trænede i mens.

Nyt program efter 3 måneder

Efter de 3 måneder var det tid til at skifte fokus, nu skulle jeg ikke kun tabe mig, nu skulle jeg både tabe fedt og fylde muskelmasse på, noget som i teorien er umuligt at gøre på samme tid, men jeg fik en ny kostplan med masser af tips til hvordan man kan drikke koncentreret protein i meget høj kvalitet før og under træningen,så musklerne får tilført den næring de har behov for.

Vægten ændrede sig pludselig ikke ret meget men det gjorde musklerne, de begyndt at blive mere synlige og jeg opnåede styrke – nu var det ikke 50 kilo i bænkpress, det var 80!

Fortsættelse uden træner

Det jeg lærte var en helt masse om hvordan min krop virker og hvordan den reagerer, alt efter hvad den får tilført af næring og hvad den udsættes for i centeret.

Det er faktisk ret simpel matematik og det har jeg brugt fortsat når jeg træner 2 gange omugen og de andre dage går lange ture.

Jeg taber mig ikke mere, men jeg ligger også på en helt naturlig vægt og er tilfreds med fedtet på min mave, det ser helt fint ud og er hverken ”Fede Dorit” eller tynde Lars, det er en fin balance i midten.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...