søndag, november 27, 2022
Forside Kontakt

Kontakt

Missionen er ret simpel. Vi vil bidrage med korrekte informationer om et bredt udvalg af emner og hjælpe til forståelse, indsigt og ”Aha” oplevelse.

På sigt vil vi være det foretrukne sted at søge informationer i Danmark, når der opstår tvivl om ”Hvad er, hvordan, hvorfor” inden for et stort udvalg af emner, man ofte møder i dagligdagen.

Vi har høje krav til vores bidragsydere og ønsker kun korrekt information i gode gennemarbejdede artikler.

Vi tillader, at der linkes til firmaer, der eventuelt kan løse et problem, som informationen beskriver løsningen på – det kan være nyttigt.

Finder du informationer, som du ved og kan dokumentere ikke er korrekte i vores artikler, ser vi meget gerne, at du hjælper med rettelse ved at kontakte os.

Bidrag med informationer

Ønsker du at bidrage med en artikel, ser vi helst at du har ekspertviden inden for dit felt og bidrager med en guide eller informationer, der ikke allerede findes på infotidende.dk (Vi tager et honorar for setup)

Kontakt info:

Infotidende.dk
Sletvej 2D, 8310 Tranbjerg

Email: jj@connect-media.dk

Redaktør: Jonas Jørgensen

csr-maerket logo

Send os en besked her

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Nyheder

  Skydedøre

  Skydedøre indendørs i en moderne bolig Skydedørene er tit noget man forbinder med de gode gamle dag på besøg hos mormor. En god gammeldags dobbelt skydedør...
  No votes yet.
  Please wait...