Hvad er Reiki healing?

Reiki healingHvis du har brug for at få skabt balance i dit liv eller har brug for indsigt og klarhed, kan Reiki healing være noget for dig. Det er en behandlingsform, der stammer fra Japan og er funderet i en tro på, at der er en universel livsenergi. Selve behandlingsmåden er flere tusinde år gammel og har gennem tiderne også været anvendt andre steder i verden. Reiki healing viser gode resultater i forhold til fysiske smerter blandt andet diskusprolapser, migræne, skader i knæ, spændingshovedpine. Men den har også indvirkning på din mentale tilstand og kan dæmpe symptomer på stress og angst. Her beskriver vi hvad Reiki healing er, filosofien bag og, hvordan den virker.

Dr. Usui og Reiki Healing

Reiki healing er en ældgammel japansk behandlingsmetode. I starten af 1900-tallet genopdagede Dr. Usui fra Kyoto Reiki healingen. Der er flere versioner af, hvordan han genopdagede Reiki energien. Versionerne knytter sig til østen og vesten, hvor der er uenighed om, hvordan det foregik. Men det man er enige om både i østen og vesten er, at han på grund af et ønske om at finde livets højere mening tog på en rejse til bjerget Kurama. Mens han opholdt sig på bjerget mediterede og fastede han i 21 dage. Det var på den måde han genfandt Reiki healingen.

Filosofien bag

Reiki healing kommer af et holistisk menneskesyn. Det vil sige at kroppen, sindet og ånden ses som et hele. Vi er altså ikke bare vore fysiske krop eller vores følelser og tanker. Mennesket er en kombination og derfor skal man se på det hele, når noget er galt enten fysisk eller psykisk. I vores tid er der desværre mange mennesker, der har det svært. De lider af depression, ensomhed, stress og på den fysiske side er det ting som problemer med fordøjelsen og hovedpine samt smerter i muskler og led, der sænker livskvaliteten. Den fysiske og psykiske side er velkendte og noget vi drøfter, men ofte glemmes den spirituelle side. Den affejes af mange som ikke eksisterende. Men den repræsenterer vores inderste – kernen i den vi er. Gennem Reiki healing kan du få alle de uhensigtsmæssige og negative bindinger, du har med dig, frem i lyset. Det kan dreje sig om vrede, overdreven bekymring, jalousi, manglende tagen ansvar, manglende empati. Når de er blotlagt kan de bearbejdes og dermed fjernes. Det er en proces som Reiki healing kan hjælpe dig med.

Godt både for krop og sind

Reiki healing er som sagt en behandlingsform, der både kan hjælpe på fysiske lidelser og mental ubalance. Healingen afhjælper smerter i kroppen. Folk oplever at smerterne slipper deres tag i dem. Der er gode resultater med diskusprolapser, spændingshovedpiner, migræne, rygsammenfald, andre skader i ryg og skader i knæ. Reiki healing kan imidlertid også give dig en indre mental ro og en følelse af balance. Mange oplever at slippe tankerne og nogle får endda indsigter under behandlingen. Der er ligeledes gode resultater i forbindelse med symptomer på angst og stress.

Reiki Behandlingen

Reiki healing foregår typisk ved at behandleren lægger sine hænder på klienten. Det kan dog også foregå uden berøring. Det er op til behandleren og situationen. Det er en behandlingsform, der virker på en intuitiv måde. Det betyder at kroppen tager imod behandlingen, der hvor den har brug for det. Som klient bliver man understøttet i den proces, man er i både fysisk og mentalt. Klientens selvhelbredende energier bliver aktiveret i samspil med healeren.

Helbreder ikke

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker oplever Reiki healing. Man skal være opmærksom på, at det ikke er en behandlingsform, der helbreder sygdomme. Healingen opleves af de fleste som forløsende og lindrende. Det har ofte den bedste effekt, hvis man som klient får fire til fem behandlinger indenfor en kort periode.

Læs også her om:
Akupunktur
Massøruddannelsen

No votes yet.
Please wait...