Skal du vælge et webbureau eller en freelancer?

Hvis du driver en IT virksomhed eller en webshop, så kan du løbende støde ind i behov for at få ekstern hjælp. Du kan sjældent klare alle opgaver selv, og særligt når det kommer til en online forretning, så er der mange kasketter mange skal have på. Du skal både være god til online markedsføring, digtalt design og kunne programmer, hvis behovet opstår.

Pludselig opstår der et vigtigt behov for at få hjælp udefra og her vrimler det med valgmuligheder, hvilket kan virke uoverskuelig. For der findes et hav af webbureauer og endnu flere freelancere. I og med at man kun skal have en computer for at komme i gang, så er der mange der profilerer sig som eksperter på markedet.

Derfor skal man have tungen lige i munden, hvis man skal finde det helt rigtige match. Og hvis du ikke ved, om du skal vælge et webbureau eller en freelancer, så kan det være en god ide at læse med her.

For der er fordele og ulemper ved begge valg, hvilket kan gøre det til en vanskelig opgave.

Fordelen ved at vælge et webbureau er, at du kommer ind under vingerne hos et hus af skarpe specialister, som har mange års erfaring at trække på. Folkene hos et webbureau kan også bruge hinanden til at spare med og dygtiggøre hinanden.

Et webbureau har ofte et kæmpe kundekatalog, og de kan ofte trække på tidligere erfaring indenfor din branche, hvilket kan være en stor fordel. Hvis du vælger et webbureau, vælger du et hold specialister der kan løfte din forretning til et nyt niveau, som du ikke tidligere har set før.

Ulempen ved at vælge et webbureau er, at prisen kan være forholdsvis høj.

Hvis du ikke har så stort budget, så kan det være en god ide at vælge en freelancer, men her skal du være rigtig opmærksom på, hvem du vælger, da der findes tonsvis af freelancere, der siger de kan det ene eller andet.

Derfor skal du som minimum spørge på Facebook eller Linkedin, hvem folk kan anbefale indenfor de krav og det budget du har.

En af de helt store fordele ved at vælge en freelancer er, at du ofte kan få en dygtig person med på holdet, uden du skal betale en bondegård.

Hvis du er en lille startup med et begrænset budget, så kan det være meget gavnligt at bruge en freelancer. Og ofte kan du faktisk få det samme resultat ved at vælge en freelancer, som f.eks. at vælge et webbureau.

Uanset om det er et webbureau eller en freelancer, som valget bliver, så husk altid at tjekke deres cases og deres kunders erfaring.

No votes yet.
Please wait...