Amazon VS Wupti – Hvem skal jeg vælge

De fleste danskere benytter sig af e-handel. Det er en let og bekvem måde at handle på, men der er mange spillere på markedet. Derfor er det store spørgsmål: Hvilken netbutik skal du vælge at handle ved, og hvor får du de største fordele?

Amazon eller wuptiDen digitale markedsplads er vokset støt i løbet af de sidste par år, og langt de fleste danskere benytter sig også af internettets utallige muligheder for at handle online. Det er bekvemt, let og hurtigt, hvilket mange foretrækker.
Med alle de utallige muligheder der er, kan der også følge en vis forvirring – især nu hvor amerikanerne for alvor har sat sig på det danske marked med Amazon som udbyder.

I takt med at flere byder sig til på det online marked, stiger konkurrencen også, hvilket gør netbutikkerne mere konkurrencedygtige. Det kan være godt for den enkelte forbruger, da det betyder flere fordele.
Man kan sige, at en dansk pendant til Amazon er Wupti, som er en af de allerstørste netbutikker i Danmark, hvilket de er med god grund. Wupti er udelukkende en online netbutik. Det vil sige, at de ingen fysiske butikker har, hvilket gør dem til eksperter i nethandel.

Derfor skal du handle ved Wupti

Ved at vælge Wupti får du først og fremmest en konkurrencedygtig netbutik, som virkelig holder trit med tidens udvikling og services. Du får altså høj service, kunderådgivning og konkurrencedygtige priser. Det kaldes for god dansk service.
Du kan med stor fordel vælge Wupti som din foretrukne netbutik, da de har et stort vareudvalg, hvortil de tilbyder mange forskellige, gode og enkelte services og muligheder for dig som handlende.

På denne hjemmeside kan du skabe dig et overblik over dine muligheder. Wupti er bl.a. kendt for at sælge elektronik på afbetaling. Der arbejdes her med gennemsigtig afbetaling uden skamhøje gebyrer.

Fordele ved at vælge Wupti som e-forhandler

Som nævnt er der mange fordele ved at handle ved Wupti fremfor at vælge Amazon som forhandler. Dem får du herunder.

Det er dansk
En stor fordel er, at Wupti er en dansk virksomhed, der yder en god service, som vi er vant til i Danmark. De fleste har også hørt om Wupti.com før eller set deres reklamer. Dét at det er en dansk virksomhed gør, at det hele foregår på dansk, hvilket er at foretrække for de fleste.
Både deres hjemmeside, chatfunktion, kunderådgivning og betalingsmuligheder er danske og på dansk, hvilket gør det langt lettere og tryggere at handle for dig som kunde.
Derudover kender Wupti det danske marked, hvad der er efterspørgsel på, og så går de op i kvalitet. Wupti sørger hele tiden for at være i udvikling for netop at sørge for, at deres kunder får en god oplevelse.

Fordelagtige muligheder for afbetaling

Wupti har indrettet sig sådan, at alle kunder kan være med. Hos Wupti har du nemlig mulighed for at betale dine varer på flere forskellige måder. På den måde kan du til hver en tid finde den metode, der tiltaler dig mest.
Hos Wupti kan du selvfølgelig betale prisen på den enkelte vare her og nu med dit kreditkort, men du har også en række afbetalingsmuligheder, hvis du foretrækker den metode. Du kan både udskyde hele betalingen, dele den op, så du betaler af over flere omgange, eller få en rentefri aftale.

Hurtig og nem levering

Hos Wupti går de meget op i, at kunden får en god oplevelse ved at handle med dem, derfor udøver de høj service ved levering. De har nøje udvalgt deres samarbejdspartnere, så dine varer er i sikkerhed og kommer så hurtigt frem til din adresse som muligt.

Gode muligheder i forhold til returret
Du har rigtig gode muligheder for at returnere en vare hos Wupti, hvis du fortryder dit køb. Du kan nemlig få 365 dages returret på produkter købt ved Wupti. Dette gælder også på de varer, du køber gennem deres markedsplads.

No votes yet.
Please wait...