Nyhed: Marley Spoon tilbyder fleksible måltidskasser

Marley Spoon måltidskasser

Det tyske firma Marley Spoon har fuld fart over feltet. Nu kan vi i Danmark nyde de fleksible måltidskasser fra Marley Spoon, som også leverer måltidskasser i andre europæiske lande såsom Østrig, Tyskland, Holland og Sverige.

Måltidskasser er et populært fænomen, der er kommet for at blive. Med Marley Spoons indtog i det danske marked kan man i den grad sige, at efterspørgslen for måltidskasser i Danmark også er blevet bemærket af udenlandske aktører.

I et marked der er stærkt udfordret af ældre og anerkendte leverandører såsom Aarstiderne, er det spændende at følge udviklingen for måltidskasser i landet.

Hvad adskiller Marley Spoon fra andre leverandører?

Marley Spoon slår sig på at være en fleksibel abonnementstjeneste, hvor det er helt op til dig at bestemme, hvornår du ønsker at modtage din måltidskasse.

Måltidskasserne bliver leveret om mandagen, men du har mulighed for at planlægge dine leveringer af måltidskasser i op til 8 uger forud.

Det vil sige, at du nemt og enkelt kan pause dit abonnement ved at skippe nogle uger eller afmelde, når det passer dig. Du kan også nemt vælge, at du kun ønsker måltidskasser leveret til din dør hver anden uge.

Den største fordel ved Marley Spoon er, at leverandøren tilbyder 20 nye opskrifter hver uge. Det er derefter op til dig hvilke retter du ønsker at modtage hjem til dig.

Det vil sige, at du bestemmer helt selv ugens menu ud fra det store udvalg af opskrifter. På den måde er du sikker på, at alle ugens retter vil falde i din smag.

Så hvis du eksempelvis foretrækker dine måltider vegetariske, uden mejeriprodukter eller børnevenlige, kan du vælge netop de opskrifter, der imødekommer dine behov.

På Marley Spoons hjemmeside kan du under ”Aktuelle opskrifter” finde de kommende opskrifter for de næste fire uger.

Hvilke måltidskasser tilbyder Marley Spoon?

Marley Spoon tilbyder to forskellige måltidskasser. Der er en 2-personers og 4-personers måltidskasse. Uanset om du vælger 2- personers eller 4-personers, tæller personerne som voksne.

Det vil sige, at 2-personers måltidskassen tæller måltider til 2 voksne, og 4-personers måltidskasse giver måltider til 4 voksne. Du kan derfor forvente, at der er mad til madpakken eller frokosten dagen efter, hvis I er en familie bestående af 2 voksne og 2 børn.

Du bestemmer selv, om du vil have måltider til 3, 4 eller 5 dage. Ved begge måltidskasser er der mulighed for at gøre dem vegetariske.

Hver uge er der eksempelvis mindst fem vegetariske retter, så det er perfekt for dig, der spiser vegetarisk eller ønsker at have flere kødfrie dage i din hverdag.

På alle opskrifterne blandt udvalget er der også angivet, hvis maden er stærk, hurtig at lave, vegansk eller med kød. Det gør det nemt for dig at navigere rundt i udvalget.

Det er eksempelvis også perfekt for dig, der er allergiker. Det gør det muligt for dig at sammensætte glutenfrie måltidskasser eller laktosefrie måltidskasser.

Det er ikke alle leverandører, der har mulighed for at tage hensyn til intolerancer, men det kan du tage højde for med de fleksible måltidskasser fra Marley Spoon.

Det har i virkeligheden ret mange fordele, at du selv kan sammensætte din egen måltidskasse og gøre den så personlig som overhovedet muligt.

Hvad indeholder måltidskasserne?

I måltidskasserne fra Marley Spoon finder du friske ingredienser og simple opskrifter. Det hele bliver leveret lige til din dør, så du kan gå i gang med madlavningen, når det passer dig.

Måltidskasserne indeholder de opskrifter, som du på forhånd har udvalgt. Inde på hjemmesiden vælger du nemlig selv frit hvilke opskrifter som du foretrækker at få leveret i din måltidskasse.

Til retterne følger alle ingredienserne med, som du skal bruge til at lave måltidet. Der vil være køkkenklassikere såsom salt, peber og olivenolie, som du selv skal supplere med.

Hver uge har du mulighed for at vælge mellem minimum 20 opskrifter. Så hvis du ønsker en måltidskasse til 3 dage, skal du vælge 3 opskrifter. Disse opskrifter bliver leveret til dig med alle ingredienserne, så du kan lave ugens måltider.

Hvordan foregår levering?

Marley Spoon leverer måltidskasser én gang om ugen. Leveringsdagen er om mandagen, og der er altid gratis levering ved måltidskasser. Du behøver ikke at være hjemme, når din måltidskasse bliver leveret til din dør.

Måltidskassens indhold kan holde sig frisk i op til 8 timer. Det er pakket forsvarligt og er inklusiv isoleringspose og køleelementer for at sikre friskheden af dine fødevarer.

Når du modtager din måltidskasse fra Marley Spoon, er det en god idé straks at stille madvarerne i køleskabet. På den måde er du sikker på, at de kan holde sig indtil holdbarhedsdatoen. Grøntsagerne holder altid minimum fire dage efter levering.

På Marley Spoons hjemmeside kan du desuden indtaste dit postnummer og se, om de leverer til dit område.

Du har altid mulighed for at pause eller afmelde dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker leveringer af måltidskasserne fra Marley Spoon. Du er derfor aldrig bundet til et abonnement, hvor du skal have x antal uger, hvis du eksempelvis gerne vil prøve én måltidskasse en uge.

Det står dig fuldstændig frit for, hvorfor Marley Spoon betragter måltidskasserne som fleksible.

Hvad kan måltidskasser?

Der er mange fordele ved måltidskasser, hvorfor flere og flere børnefamilier gør brug af måltidskasser. Måltidskasser hjælper familier med at spare tid i hverdagen, så du ikke længere behøver at tænke på madplaner eller indkøb.

Hele måltidskassen bliver leveret til din dør, og du bestemmer selv intervallet af leveringen. Det er derfor helt op til dig, om du ønsker at modtage en måltidskasse i én uge – eller om du vil bruge det fast hver uge eller hver anden uge.

I en presset hverdag er det derfor rart med en hjælpende hånd. Det er mange af de udfordringer, som måltidskasser løser for børnefamilier i Danmark. Det er også perfekt for dig, hvis du er gået lidt død i de samme retter.

Med en måltidskasse får du ny inspiration i køkkenet og bliver præsenteret for nye retter, som du muligvis aldrig ville have smagt, hvis det ikke havde været for leverandøren af måltidskassen.

No votes yet.
Please wait...