Mobilabonnement

Rabat på mobilabonnement – Hvordan?

MobilabonnementDer er rig mulighed for at opnå særligt store besparelser ved at vælge samme selskab til mobil og bredbånd, faktisk er det et af områderne du kan spare mest på overhovedet.

Det samme er tilfældet, hvis du vælger samme mobiludbydere til flere abonnements i familien.

Spar på bredbånd hos Fullrate

Vælger du at blive mobilkunde hos Fullrate og har du både bredbånd og mobilabonnement  hos dem får du 30 kroner pr. måned i rabat. (fullrate er blevet opkøbt af Yousee i 2021)

Telia giver også samlerabat på bredbånd og mobil

Hos Telia er der også mulighed for at samle mobilabonnementer og få rabat på bredbånd.

Her får du Max hastighed i upload og download hastighed, der kan trækkes ud til din bolig for 199 og dermed en besparelse på 49 pr. måned.

På mobilabonnementerne har de lavet det sådan, at en ekstra bruger kan tilkobles et eksisterende abonnement og dele tale og data.

Vælger du et abonnement med fri tale, sms og mms betyder det, at den ekstra bruger kan få fri tale til kun 119 pr. måned.

Her spares dog ikke i praksis noget kontra andre mobiludbyderes priser på fri tale.

Men du kan opnå en besparelse på 588 på din bredbåndsforbindelse.

 

Ok mobilabonnement til byder 5 øre pr tanket liter benzin til din lokale sportsklub -og har du også mobilabonnement hos dem, får klubben hele 10øre.

Du kan også vælge at bruge rabatten til ekstra taletid og GB data på dit abonnement hos dem.

TV og internet samlet

Hos Fullrate får du en 15 mbit bredbåndsforbindelse til kun 99 kroner, hvis du køber en TV pakke til 249 (35 kanaler) – De vælger bare ikke at skrive det på hjemmesiden, men underbestillingen af TV pakken får du det gode tilbud.

Du sparer 1.188 pr. år.

Faktisk er det det bedste tilbud i hele Danmark på TV og internet samlet.

Yousee giver mobilrabat

Vælger du et ekstra mobilabonnement, får du det med for kun 139,- du kan faktisk oprette så mange du gider til 139 pr. stk. så hele familien kan få.

Du kan spare op til 160 pr. md. på den måde og det giver en klækkelig rabat pr. år.

Har du bredbånd hos Yousee får du dobbelt op på inkluderet data i alle die mobilabonnementer.

 

Oister rabatklub

Som noget nytfår du adgang til Oisters rabatklub som almindelig abonnent, det koster ikke noget ekstra og du kan få op til 25% på en lang række onlinebutikker.

Der er mest rabat at hente hos Flugger farver, hvor du får 25% rabat og mindst hos Dustin (IT og elektronik) som giver 2%, men der er mange forskellige at vælge imellem.

Se stor prissammenlignings oversigt her

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...