Lav dine egne popcorn

En popcornmaskine har én funktion og ét formål, nemlig at lave popcorn. Men igen, er det også meget mere end bare en maskine, da den giver en god oplevelse.
Du ved helt sikkert, hvad en popcornmaskine er, de har nemlig eksisteret i mere end 100 år.

For mange år siden, du ved dengang far var dreng og mor legede med dukker, var popcornmaskinen og duften her fra indbegrebet af en tur i biografen, tivoli eller cirkus.

Den atmosfære forbinder vi stadig med popcornmaskinens liflige aroma, men i dag har vi også muligheden for at trække popcorn atmosfæren hjem i stuerne, hvor der kan skabes den helt rigtige biograf stemning til børnefødselsdagen eller markeds stemningen ved, det lille private loppemarked.

Mulighederne er uendelige og kun fantasien og pengepungen sætter grænser for hvor og hvornår der står frisk poppede popcorn på menuen og så kommer de oven i købet til at smage som de gør i biografen.

Hjemmelavet popcorn er bedst

Du kan naturligvis altid lave popcorn i mikroovnen eller i gryde med låg eller blot købe færdigpoppede popcorn i et supermarked, men der skal da ikke være nogen tvivl om, at de popcorn, der bliver lavet med en rigtig popcornmaskine ganske enkelt bare smager bedre og dertil har det selvfølgelig også en helt anden charme, at du laver dine popcorn med en rigtig maskine i stedet.

Hjemmelavet popcorn er væsentligt sundere end dem du køber i biografen, forlystelsesparker eller andre lignende steder, da de tit er proppet med fedt og salt. Laver du dine egne popcorn, er du selv herre over hvor meget olie og salt du vil tilføje, og på den måde kan du lave popcorn som sunde snacks.

I dag fås popcornmaskiner i alle størrelser og afskygninger, hvorfor du med garanti også kan finde frem til lige netop dén model, der virker som den bedste for dig og dine børn, hvad angår pris, størrelse, udseende såvel som funktionalitet og medfølgende tilbehør.

Men, når der nu er et marked med så mange størrelser og kvaliteter, at der desværre også en række modeller, som ganske enkelt bare ikke er pengene værd, enten fordi de ikke laver synderligt gode popcorn eller fordi de har en rigtig dårlig holdbarhed og derfor vil gå i stykker i løbet af kort tid.

Skal der en popcornmaskine ind i familiens gadgets samling, kan det godt betale sig at surfe lidt omkring på nettet og kigge på de forskellige modeller.
Det er og bliver en fantastisk investering for dig, der har mindre børn, som godt kan lide popcorn og ville synes det var fantastisk, hvis de fremover selv kunne lave deres popcorn i en vaskeægte popcornmaskine som laver rigtig gode og sprøde popcorn og samtidig også har en god holdbarhed.

Det er langt sjovere at lave sine egne popcorn, fremfor at smide en pakke i mikroovnen. Har du børn, så vil de helt sikkert værdsætte dit køb. Du vil nok blive anset som en lidt sej forældre, sikkert også af dit barns venner.

Brug en popcornmaskine

Popcorn maskinen yder en fortræffelig sikkerhed i forhold til forbrændinger, grim lugt, røg og os i køkkenet og popcorn der springer op af gryden det vil du med garanti gerne være fri for, når låget løftes. Med den sikkerhed i huset kan selv børn betjene en popcorn maskine og lave popcorn lige når de har lyst og så kan den fint stå i stuen.

Når en popcornmaskine skal testes i brug, kigger testpanelet på en række kriterier for popcornmaskinens egenskaber, der bliver kigget på hastigheden, mængden af popcorn pr. Portion, rengørings venlighed, prisen stilles op imod maskinens ydeevne om der skal købes ekstra udstyr eller der følger bæger og spand med maskinen.

Der er også en sundhedsmæssig sidegevinst i at lave sine popcorn selv med en popcornmaskine.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Der er nemlig mange sundhedsmæssige fordele ved at lave sine egne popcorn. Der er væsentligt lavere kalorier i de popcorn, du selv laver, fremfor dem i mikroovnen.
Når du selv laver dem, er du herre over, hvor meget fedtstof der tilsættes, hvis du overhovedet vælger at tilsætte noget.

Popcorn er også fuldkorn, hvilket betyder at de indeholder fibre, som er essentielt vigtige for en sundere krop. Fuldkorn har flere fordele, det sænker bl.a. risikoen for kræft, diabetes og andre hjertesygdomme.

No votes yet.
Please wait...