Melodi Grand Prix 2020 – stor fest

Elsker du musik, konkurrence og pailletter, er der gode chancer for, at du også elsker Melodi Grand Prix. I 2020 skal den store fest holdes i værtslandet Israel, men du kan naturligvis se med hjemme fra Danmark. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvor festligt dit Melodi Grand Prix skal blive.

Hvad er Melodi Grand Prix?

Det Europæiske Melodi Grand Prix er en stor musikbegivenhed, som finder sted hvert år. Fra hvert medlemsland bliver én deltager valgt ud, som konkurrerer om førstepladsen med sin sang. Vinderne findes dels ved at optælle stemmer afgivet af seerne og dels ud fra juryens bedømmelse.

Næste år bliver det spændende at høre, hvilke sange Danmark kommer med. Danmarks Radio har nemlig fokus på, at der bliver repræsenteret så mange forskellige slags musiksmage som muligt. Derfor er reglerne blevet lavet om, så det i år har været muligt for dig at indsende sange, som du gerne vil se i showet.

En festlig begivenhed

Melodi Grand Prix er netop kendt for fest og farver, og derfor er der mange som ligeledes gør meget ud af det hjemme i stuerne. Hvad enten du ser Melodi Grand Prix hjemme eller ude i byen, er der rig mulighed for at gøre en stor begivenhed ud af det.

Selve showet kan nemlig være utrolig imponerende. Her er det ikke sjældent, at man ser vilde outfits og storslået sceneshow. Skal du mærke den helt autentiske stemning, kan du naturligvis også begive dig til Israel, hvor Melodi Grand Prix bliver afholdt i år.

Du kan være med til at stemme

Du kan være med til at afgøre, hvem der vinder Melodi Grand Prix 2020. Du har nemlig mulighed for at stemme på det nummer, som du synes gør det allerbedst. Du kan både stemme gennem den officielle app, eller du kan stemme via SMS.

I semifinalerne er det sådan, at du kun kan stemme i den semifinale, hvor Danmark deltager. Du kan stemme op til 20 gange. Dog kan du ikke stemme på det land, som du befinder dig i. Ser du Melodi Grand Prix, mens du er i Danmark, betyder det altså, at du ikke har mulighed for at stemme på Danmark.

Du kan oddse på Melodi Grand Prix 2020

Ligesom at mange mennesker oddser på fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder, er det også muligt at oddse på Melodi Grand Prix. Her oddser du på, hvad udfaldene af musikkonkurrencen bliver.

Skal du have en festlig aften med dine venner, kan dette være oplagt. På den måde får du nemlig både god musik og spænding, som medfølger ved tanken om at kunne vinde penge. Hvis du ikke interesserer dig for sport, kan du her få chancen for at oddse på noget, som du har viden omkring.

No votes yet.
Please wait...