Guide til biludlejning på Kreta 

Skal du på ferie til Kreta, kan det være ganske praktisk at gøre brug af en biludlejning. Leje af bil på Kreta, kan nemlig gøre tilværelsen meget lettere, når du skal rundt at se øen. Inden du finder en billeje på Kreta, er der dog flere ting, som du bør holde for øje.  

Sammenlign biludlejningsselskaber

Skal du finde en god biludlejning på Kreta, kan du drage fordel af at sammenligne flere forskellige biludlejningsselskaber. På den måde kan du nemlig se, hvad de forskellige udlejningsselskaber tilbyder, og du kan måske endda finde billeje på Kreta til en billigere pris end forventet.  

Find biludlejning gennem EasyTerra, her kan du nemlig se oversigter over leje af bil fra flere forskellige leverandører. Desuden kan du gøre brug af filtre som ‘ubegrænset kilometertal’, ‘GPS’ og ‘cabriolet’ til at tilpasse din søgning. 

Tjek dine forsikringer hjemmefra 

Skal du gøre brug af billeje på Kreta, er det klogt at tjekke dine forsikringer hjemmefra. Det er vigtigt, at du er dækket af forsikringer, men der er ingen grund til at tilkøbe forsikringer, som du allerede har.  

Står du nede ved en biludlejning på Kreta uden at vide, hvilke forsikringer du i forvejen er dækket af, er du i højere grad tilbøjelig til at købe forsikringer, som du ikke har brug for. Vil du spare penge på leje af bil på Kreta, er det derfor fornuftigt at have styr på dine forsikringer.  

Kig efter skader på bilen 

Når du er kommet frem til den biludlejning på Kreta, som du skal leje bil igennem, er det vigtigt, at du tjekker bilen for skader ved modtagelsen. I forbindelse med leje af bil på Kreta, er det nemlig umuligt at se sig fri fra, at tidligere lejere har været skyld i buler eller ridser.  

For at undgå, at du skal hæfte for skaderne, bør du dokumentere disse som det første. Dette kan du blandt andet gøre ved at tage et billede. På den måde sikrer du dig, at en billeje på Kreta ikke stiller dig til ansvar for skader, som du ikke har påført bilen. 

Hav styr på brændstof og kilometertal 

I forbindelse med leje af bil på Kreta, kan det være lidt med forskel hvilke regler, der gælder for brændstof og kilometertal. Det kan være en god idé at få billeje på Kreta med ubegrænset kilometertalMed ubegrænset kilometertal kan du nemlig køre så langt du vil uden at skulle betale ekstra.  

Desuden bør du aftale med din biludlejning på Kreta, hvad I skal gøre i forbindelse med brændstof. Du kan nemlig både komme ud for, at bilen skal afleveres med fyldt eller tom tank. Opfylder du ikke aftalen i forbindelse med afleveringen, kan du risikere at skulle betale et ekstra gebyr.   

 

No votes yet.
Please wait...