Kabeltv bredbånd – Hvad kan jeg få?

KabelTV bredbåndFra omkring 10 år siden, var det kun muligt at få mange kanaler, hvis man var så heldig, at bo i en bolig med tilslutning til kabelTV.
Administrationen foregik dengang via små lokale antenneforeninger, der forhandlede priser hjem hvert år.
Antenneforeningerne eksisterer stadigvæk og det er også ofte dem, du bliver opkrævet betaling af og som får en særlig god pris hjem hvert år.

Et godt eksempel er f.eks. Århus antenneforening, der har forhandlet gratis internet hjem til alle brugere, der ønsker tilkobling. Det er dog kun en meget lav hastighed, men stadigvæk gratis, hvis du modtager kabelTv.

Netværket bliver konstant udbygget, så mere og mere af Danmark dækkes og i de fleste større byer, er det i dag muligt at få kabelTV fra enten Yousee eller Stofa.

Teknologien er også kraftigt udviklet de sidste år og nu kan du derfor, få meget hurtigt internet gennem dit antennestik.

Kan jeg få internet gennem antennestikket?

Er din bolig tilsluttet en lokal antenneforening, kan du gennem antennestikket både få kabelTv og internet.
Er boligen ikke tilsluttet, men er der kabler i vejen, kan boligen tilsluttes mod et gebyr.

Hos Stofa kan du kun få internet, hvis du allerede har en tv pakke, men hos Yousee vil der meget snart blive mulighed for kun at få internet, uden tv pakke.

Du kan indtaste din boligs adresse hos Yousee og Stofa, for at se om du kan blive opkoblet.

Hvordan installeres det?

Du modtager en boks, som tilsluttes dit antennestik og fra den tilslutter du dit TV.
Boksen sender trådløs internet rundt i din bolig, så du kan gå online fra mobil Ipad og PC – ja og dit TV hvis det er så moderne.

Rating: 4.0/5. From 2 votes.
Please wait...