Hold den ultimative kostumefest

kostume festFlere af jer kender følelsen af at holde fest. Det er hyggeligt og rart at sidde til en fødselsdag, hvor der forefindes god mad og drikke. Men festerne kan godt blive traditionelle, når det er det de samme mennesker til stort set alle begivenheder. Forandring fryder, og hvis du vil holde en uforglemmelig fest, er det dig som vært der skal sørge for det ender sådan. Prøv derfor at arranger en ultimativ kostumefest. Denne festmulighed, kan være for både børn og voksne.

Den ultimative kostumefest i alle anledninger

Uanset hvilken fest eller hyggelig sammenkomst du vil holde, forefindes der kostumer til alle valg. Indtil videre anvender man kostumer typisk til fastelavn og Halloween. Da der er kommet flere udbydere på markedet, kan man købe kostumer hele året rundt. Hvis du mangler kostume ideer, kan du finde inspiration på både internettet og i fysiske forretninger.

Hold fest med et tema

Du kan holde den ultimative kostumefest hele året rundt. Ideer til kostumefesten kan være:

  • Hawaii fest
  • Cowboy fest holdt i den gamle western stil
  • Pirat fest
  • Tyroler fest
  • 80ér fest
  • Pool party
  • Elegant tema i elegant stil. Store gallakjoler og lækkert outfit til herrerne

Temaet er mange, fantasien er din. Når du vil holde temafester, bør drinks, udklædning, mad og omgivelserne være den samme stil hele vejen rundt.

Gør festen til en leg

Når man holder kostumefester, bør der forefindes en eller flere selskabslege. En selskabsleg i denne karakter bør indeholde det bedst udklædte par, de sjoveste sko eller noget helt andet. Selskabslege er med til at løfte stemningen. Holder man en cowboyfest for at tage et eksempel, bør der være en træstamme hvor man kan slå søm i. Den der først får slået sømmet, vinder en titel eller en præmie.

Afhængig af dit tema, dit kostumevalg og dine lege, bør der være en sammenhæng hele vejen rundt. Musikken bør også være i samme stil som festen er.

Hold fest derhjemme eller anvend nogle selskabslokaler

Hvis din fest er et strandtema, er det ikke alle steder det er muligt at lægge sand på gulvet. Her kan det være en god ide at holde den rigtige strandfest på stranden. Dog skal der gives tilladelse til at holde fest på stranden. Hvis dette er dit tema, anvend da gerne palmer, Beach bar med kolde drinks samtidig med menuen kan indeholde lækre fiskeretter.

Hvis du vil holde en fest i lejet lokaler, uanset hvad dit tema er, bør dette aftales med dem der ejer lokalerne. Hvis du slet ikke kan få lov til at holde kostumefest i lejet lokaler, bør du holde fest derhjemme. Her kan det være en fordel at skaffe både køkken personale så du slipper for madlavningen mens du holder fest. Ved at holde fest på denne måde, får du en af de bedste fester som folk vil huske og snakke om længe.

Fotografer alle gæsterne før maden

Ærligt, hvor mange gange har man ikke fået taget de der ”grimme” madbilleder? Man sidder i et hyggeligt selskab, tager noget mad på gaflen som føres op til munden og BUM så blev billedet taget. Det er simpelthen de værste og mest kedelige billeder både for den der spiser, men også for dem der ser billederne bagefter. Derfor bør der altid tages billeder af gæsterne inden de overhovedet sætter sig til bordet. Uanset om du har ansat en fotograf til din fest, eller om det er en af gæsterne der tager billeder, så sørg endelig for at tage dem inden gæsterne går ind til resten af forsamlingen. Tag gerne billeder i indgangspartiet når folk har fået deres jakker af. På denne måde kan I nemmere se jeres billeder med glæde, i det kostume de kom i. Undgå for mange uheldige billeder når folk først har fået lidt at drikke. Det er ikke meningen man skal hænge folk ud. En fest skal være sjov for alle. Tag billeder med omhu.

No votes yet.
Please wait...