Find de gode tilbud til hjemmet

Find tilbud til hjemmetDit hjem er til for at udstråle din personlighed og skal også være til at for skabe tryghed. Men hvor skal man lige starte, når man skal indrette et hjem, som passer til ens personlighed, samtidig med at det er økonomisk og moderne? Man vil jo gerne krydse alle tre ting af, mens man stadig føler, at man er med på boligbølgen.

For tiden er farver, rene linjer og skæv keramik på mode, og det ville være ærgerligt, hvis du ikke kan være med. Vi mener faktisk, at alle fortjener en smuk bolig, og derfor har vi lavet en guide til dig, så du kan finde de bedste tilbud og løsninger til dit drømmehjem.

Gør det selv

Har du en kreativ sjæl eller en håndværker gemt i maven, så er det bare om at komme i gang. Find genbrugsmøbler, som du kan ompolstre og lakere, så møblerne kan få et nyt liv. Udover at det er supergodt for klimaet, og man fremstår miljøbevist, er der også en kæmpe stolthed over at kunne have et møbel i stuen, som man selv har været med til at istandsætte.

Du kan også finde møbler på auktionssider som DBA og QXL, der er lige så gode som nye.
Har du brug for noget nyt vægkunst, er genbrugsbutikker også et hit. Her kan du finde en masse kunst, rammer og meget mere.

Hvis du er god til at tegne eller male, kan du eventuelt også selv kreere noget til dine vægge derhjemme. Så sætter du dit helt eget personlige præg på din bolig.

Hold øje med udsalg eller billigere modeller

Hvis du er på et budget, men har udset dig dit drømmemøbel til hjemmet, kan du vente til sæsonens udsalg. Du kan helt sikkert finde det møbel, som du kiggede efter for noget tid siden, hvis du blot er tålmodig.

Du kan også undersøge, hvilke alternativer du har. Hvis du har fundet et designmøbel, som du simpelthen ikke har råd til, bør du undersøge om billigere møbelkæder som f.eks. IKEA har noget lignende liggende. Du vil blive overrasket over, hvor mange moderne møbler billigere møbelkæder også ligger inde med. Her kan du finde alverdens trends til meget billigere penge, der samtidig har en høj kvalitet.

Internettet

På nettet findes der en masse mere ukendte boligsider og designere, som laver unikke møbler og kunst til indretning af din bolig. Du kan på Etsy.com og Instagram finde masser af mindre designere, som restaurerer gamle møbler og laver deres egen unikke kunst og potter, og du kan bestille der produkter ved blot et klik. Udover at du støtter en mindre kunstner, som ligger meget mere tid i deres produkter end diverse møbelkæder, så er det også bedre for klimaet, da det netop ikke er masseproduceret.

Du kan også finde en masse gode tilbud på designmøbler på nettet, som sagtens kan konkurrere med butikkerne. Her kan du også få hurtigere besked, om de har et udsalg kørende, frem for at du skal holde øje med en fysisk butik.

No votes yet.
Please wait...