Få en sikker bolighandel

Hvis man er over 30, så har man nok på et eller andet tidspunkt enten prøvet at købe et hus eller at sælge et hus. Måske står man overfor, at man gerne vil sælge sit hus om nogle år eller har måske bare gjort sig nogle tanker om, hvordan man skal sælge huset.

Der er mange måder at gøre den på og den gængse er, at man får hjælp til det, fra folk der ved noget om det. Man hyrer altså en ejendomsmægler, som så tager en fed kommission for, at han har hjulpet med at sælge huset. Det er ofte sådan de fleste handler fungerer, da det jo naturligvis er ret så nemt og det klares relativt hurtigt. Det betyder dog ikke, at det er den bedste løsning, for der er faktisk et alternativ, hvor du kan stå med nogle lidt bedre Boligadvokat Københavnvilkår, end hvis du får en ejendomsmægler til at ordne det for dig.

Det går nemlig ud på, at man i stedet vælger at sælge sin bolig helt selv. Man får altså ikke hjælp fra en ejendomsmægler, men står selv for det meste af arbejdet. I sådanne tilfælde vil det være en fordel, at du vælger en boligadvokat fra lokalområdet. Dvs. at hvis du vil sælge bolig på Amager kan du med fordel vælge en boligadvokat fra København, da han må forventes at have et bredt kendskab, ikke kun til storbyen København, men også til forstæderne og de omkringliggende byer.

Tjen flere penge på at sælge selv

Det er blevet meget populært, at man sælger sin bolig selv og det er der faktisk også en ret god grund til. En af de helt store grunde er, at det simpelthen er muligt at tjene flere penge. Ejendomsmæglere tager ofte en høj pris for, at de sælger din bolig for dig og hvis du måske mener, at du kan gøre det bedre selv, så er det måske et forsøg værd.

Det værste der kan ske er, at du ikke får solgt huset. Normalt sker det dog, at man får solgt huset og så kan man få det fulde beløb, for nu skal der ikke længere deles procenter op blandt en ejendomsmægler og selve ejeren af huset. Men når man skal sælge selv, så er der også en del risiko involveret. Nu har man lige pludselig ikke støtte og vejledning fra en fagperson længere, men står i stedet selv med det hele. Sådan kan man i hvert fald godt tro, men behøver man egentlig at være alene om det hele eller kan man stadig få hjælp til at få arbejdet udført?

Sådan fungerer en boligadvokat

Det er faktisk muligt at få hjælp til mange af de ting, som skal ordnes, men det kan gøres meget billigere end at betale en ejendomsmægler. En af de muligheder man har er, at man kan benytte sig af en boligadvokat.

Det er i praksis en advokat, som har specialiseret sig i at sælge og købe boliger på rette vis. Det betyder, at når du skal sælge din bolig selv, så kan han sørge for, at alle de juridiske dokumenter og de praktiske ting er i orden, så du er sikker på, at du får solgt din lejlighed ordentligt. Det kan have en fantastisk stor værdi, da man får nogle af de samme egenskaber, som en ejendomsmægler har, men de klares bare gennem en advokat i stedet for.

En boligadvokat kan også hjælpe med at markedsføre din lejlighed og gøre den klar til, at den kan blive solgt. Han kan også kun beskæftige sig med de juridiske dokumenter. Det afhænger 100% af, hvad du gerne vil have klaret og hvad den enkelte advokat tilbyder. Der er dog nogle store fordele ved at bruge en boligadvokat, specielt en fra nærområdet med godt lokalkendskab. På boligadvokat.com kan du finde boligadvokater fra hele landet.

Hvad koster en boligadvokat?

Der er en fordel, som overskygger alle andre, når man taler om en boligadvokat og at sælge selv. Det er nemlig, at det simpelthen er billigere. Når man sælger sin bolig, så får man stadig samme dækning rent juridisk, men med en boligadvokat så sparer man altså bare en del flere penge.

Læs mere om: Hvad er en boligadvokat her

Det koster selvfølgelig stadigvæk noget, men det er håndører når man sammenligner med alternativet, hvor man ikke kan sælge lejligheden selv. Dette er en af grundende til, at det er blevet utrolig populært og smart, at man selv sælger sin lejlighed i stedet for at betale i dyre domme for, at en anden person kan vise rundt i lejligheden og poste på sociale medier omkring det. Hvis du kan gøre det bedre, så giv det et skud!

 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...