6 ideer til julegaver

Nogen af os er så småt begyndt at skrive de første juleønsker ned på papir, og snart rammer de første julekataloger ind i postkassen. Julegaver bliver shoppet i stor stil i de hyggelige, oppyntede gågaders butikker, men endnu mere bliver de mange gaver op til jul handlet på internettet. I denne guide kommer vi med 6 gode bud på oplagte gaveidéer til ham og hende, som du nemt kan shoppe hjemme fra sofaen på nettet.

Julegaver til hende

Interiør:
Interiør kan være mange ting, alt lige fra pynteting til hjemmet, til køkkenredskaber til madlavningen. Når det kommer til gaveidéer, findes der mange forskellige boligblogs, der i november og december laver flotte collager med forslag til interiør gaveidéer. Vi kan dog klart anbefale at kigge nærmere på interiør fra Bloomingville, hvor du finder et bredt sortiment af lækkert og unikt boligtilbehør.

Kosmetik:
Kosmetik er en bred palet af produkter, kvinder anvender for at føle sig mere velplejet og smukke, og derfor er der mange muligheder, når man kigger efter forslag til gaveidéer i denne kategori. Forkæl hende med en lækker serie af hudplejeprodukter eller køb en foundation du ved, at hun sværger til.

Smykker:
Skal hun have et smykke i gave, kan du enten vælge at finde dem i én af hendes yndlingsbutikker, som ikke absolut behøver at være en traditionel smykkeforhandler, men som stadig sælger forskelligt udvalg af øreringe, halskæder og ringe. Er budgettet til det, bør du i stedet gå ind i en smykkeforhandler og høre ad om mulighederne for et selvdesignede smykke. Det er uden tvivl en personlig gave, der vil minde hende om dig og jeres forhold til hinanden.

Julegaver til ham

Tøj:
Man kan aldrig få for meget tøj, og det samme gælder for mænd, de ved det bare ikke altid. Er man usikker på selve tøjet, kan man altid gå efter at købe et flot slips, et par lækre læderhandsker i god kvalitet, eller et pænt bælte i godt kernelæder. Mulighederne er mange.

Dufte:
Mange mænd har et stort forbrug af parfumer og deodoranter, og dermed slipper de ofte op. En ny duft til ham i julegave vil derfor være et sikkert hit. Spørg dig frem nede i butikken, hvilke dufte, der er kåret til top 3 bedste mandeparfumer, så går du aldrig helt gal i byen.

Oplevelser:
Mænd kan være svære at finde gaver til, i sær til ”ham der har alt”. Ikke desto mindre er en oplevelse i gave altid en sikker vinder, og det kan enten være til ham alene, med mulighed for at tage en kammerat under armen, eller giv ham en oplevelse, I sammen skal dele. Det kan være en gastronomisk oplevelse, en koncert, et teaterstykke eller måske et hyggeligt kroophold. En oplevelse falder altid i god jord.

No votes yet.
Please wait...