Container til ombygning

Behov for opbevaring og beskyttelse af ejendele?

Flyttefirma og cobtainerStår man i den situation, at man skal til at renovere eller bygge til huset, kan det blive en træls affære, hvis man ikke har noget sted at gøre af de ting, der bliver berørt af byggearbejdet. Det kan være møblerne i de rum, der skal renoveres eller i rum, der støder op til en tilbygning. Det kan forsinke en arbejdsproces, hvis man hele tiden skal flytte rundt på dem og passe på, at de er ordentligt tildækkede, for at de ikke skal tage skade. Det er også forstyrrende, hvis møblerne skal opbevares i husets andre uberørte rum, da det skaber ekstra uorden og uro oven i byggeriet eller renoveringen.

En opbevaringscontainer kan være løsningen

Derfor er det en stor fordel at benytte sig af muligheden for at få en opbevaringscontainer anbragt på ens grund. Den kan så gøre det ud for et ekstra rum i ombygningsfasen. Det betyder at møbler og andet inventar kan stå tørt og sikkert for murstøv, maling mm. Sådanne containere kan man også få i en isoleret variant, hvilket gør, at man kan undgå fx kondensvand. Det er generelt rigtig godt i vinterhalvåret, men den er selvfølgelig særlig god, hvis man har ting, der er meget følsomme overfor fugt og store temperatursvingninger.

Container størrelser

Der kan være mange grunde til valget af container størrelse. Måske er der ikke særlig meget plads, der hvor den skal stå. Måske har du ikke behov for en stor container, eller måske har du tværtimod behov for meget ekstra opbevaringsplads. Derfor findes opbevaringscontainerne i forskellige størrelser:
Standart container – 20 fod. Den måler udvendigt: L: 606 cm B: 244 cm H: 259 cm. Indvendigt svarer det til L: 587 cm B: 235 cm H: 237 cm. I en sådan container udgør gulvarealet 13,8 m2 og rumfanget 32,7 m3. Ønsker man denne container i en isoleret variant bliver der et mindre areal indvendigt på grund af isoleringen. Indvendigt bliver målene dermed: L: 572 cm B: 220 cm H: 226. Rumfanget bliver dermed 29 m3 og gulvarealet bliver på 12,8 m2.
Bruges ofte til flytning i private hjem.
Container – 40 fod. En 40 fods container giver dig meget plads. Udvendigt måler en sådan L: 1.219 cm B: 244 cm H: 259 cm. De indvendige mål er L: 1.203 cm B: 235 cm H: 237 cm. Rumfanget er på 67,6 m3 og gulvarealet på 28,3 m2. Dermed giver denne container virkelig mulighed for at opbevare mange og selv store ting.

Container – 10 fod. Har du ikke behov for særlig meget opbevaringsplads eller har du et lille udeareal, den kan stå på, er løsningen den mindre container. Fx en på 10 fod. Med et udvendigt mål på L: 299 cm B: 244 cm H: 259 cm fylder den ikke meget. Indvendigt har den målene L: 283 cm B: 235 cm x H: 237 cm. Det svarer til et rumfang på 15,8 m3. Gulvarealet udgør 6,7 m2. I en isoleret variant er målene indvendigt L: 268 cm B: 220 cm H: 226 cm. Rumfanget er 13,3 m3 og gulvareal er 5,9 m2.

 

En billig fornuftig løsning

Prisen på en opbevaringscontainer kontra bestilling af flyttefirma og opbevaring hos dem er særdeles fornuftig og en langt billigere løsning.
Derudover har du dine ejendele lige ved døren, så det også går hurtigere med at genetablere efter ombygningen.

No votes yet.
Please wait...