Rullecontainere | Nemmere håndtering af fragtgods end EURO-paller

Der findes en nemmere måde at håndtere fragtgodt på, end EURO-paller. Rullecontainere bliver stadig mere populært, og her kan du læse mere om fordele ved at bruge rullecontainer, og hvad du skal vælge. 

Hvad er en rullecontainer?

Rullecontainer, er som navnet måske tilsiger, en containerløsning på hjul, som dermed er nemmere flytbar end løsninger som EURO-paller. Rullecontainere bliver også kaldt rullebure. En rullecontainer kan bygges op på flere forskellige smarte måder, der er tilpasset hvad du skal transportere. Man kan selv nemt bygge moduler op, til den stålbursløsning man ønsker, med døre, hylder og låge. Det vil også sige, at man nemt kan bygge rullecontainerne om, hvis behover skulle ændre sig.

Der findes også rullecontainere tilpasset til helt specielle behov. For eksempel kan man nemt opbygge en tyverisikret rullecontainer, stabelbar rullecontainer, hygiejnevenlig rullecontainer med forskellige reservedele til. Foruden at være nemmere at transportere, og man ikke har brug for hjælpemidler for at flytte de smarte rullebure, kan man få en helt skræddersyet løsning, der er tilpasset selv særlige behov. Det vil sige, at de fleste virksomheder, uanset behov, med fordel kan anvende rullecontainer, i stedet for besværlige løsninger som EURO-paller.

Man kan få en standardmodel med en solid stål- eller plastbund go el-galvaniserede sider og en gavl, hvis man ønsker det. De forskellige rullebursmodeller har forskellig lasteevne, som man vælger ud fra hvad man skal transportere.

Hvis man har helt særlige ønsker, kan disse også imødekommes, og det behøver ikke nødvendigvis at være dyrere at producere. DT Rullecontainer, står klar til at tilpasse alle former for rullecontainerløsninger, til lige præcis dit transportbehov.

Hvorfor er rullebure så populære?

Rullecontainere er nemlig ved at blive en svært populær løsning, der gør det meget nemmere at håndtere fragtgods. Den største fordel ved at bruge en rullecontainer, fremfor for eksempel paller, er at du ikke behøver gaffeltruck, palleløfter eller lignende hjælpemidler, for at kunne transportere dem.

Hvis man for eksempel driver virksomhed indenfor fødevare- og cateringbranchen, er rullebure en uvurderlig løsning. Dette er et klart forenklende led i enhver logistikkæde, og mobiliteten gør det til det oplagte valg for denne branche, men også andre brancher, er begyndt at følge efter. Postvirksomhed, er en helt naturlig kandidat for rullebure, og her er det en oplagt løsning, som er blevet meget udbredt.

God udnyttelse af plads og kapacitet

Det er spild af kapacitet, at bruge for meget plads på transporteringsmidler til gods, derfor er det smart at gå for en løsning som rullecontainere, fremfor EURO-paller, så man ikke bruger unødvendigt meget plads og kapacitet, på noget der i princippet nemt kan transporteres.

Hvis man ønsker at lease eller leje rullecontainere, kan det også være en god løsning for mange virksomheder. Hvis man vil leje eller lease en rullecontainer, kan man vælge mellem en række forskellige standardmodeller, men der er også mulighed at få en specialtilpasset rullecontainer, også til dette behov. Når man har fundet den eller de rullecontainere man gerne vil lease/leje, så skal man indgå en individuel aftale om leje. Der findes med andre ord, ingen fast, overordnet aftale at gå ud fra. Aftalen vil afhænge af forventet antal og hvor lang lejeperiode, man ønsker rullecontainerne. Der vil som regel være et loft på leasingprisen, hvorefter rullecontaineren bliver kundens ejendom, hvis det er ønskeligt.

En grønnere transportløsning

Rullecontainere er en pladsbesparende og kapacitetsbesparende løsning, der har revolutioneret logistik- og transportmarkedet. Rullebure kan i de aller fleste tilfælde, erstatte de populære EURO-paller, og være en arbejdsbesparende og grønnere løsning. Det er en langt mere bæredygtig løsning, i og med at man ikke har brug for gaffeltruck eller lignende motoriserede hjælpemidler, for at flytte rullecontainerne. Det sparer ikke bare arbejdskraft og kapacitet, men også klimaet for unødvendig belastning.

Vi er hele tiden på jagt efter smarte, arbejdsbesparende løsninger indenfor logistik og transport. Rullecontainere har så godt som revolutioneret dette marked, og sørget for at give traditionelle løsninger en reel udfordring. Det er ingen grund til, at blive ved med det gamle, når det findes nye løsninger, der med fordel kan skræddersyes til din virksomheds behov. Rullecontainere er et smart forenklende led i enhver logistikkæde, og det at man har mulighed for at bygge og ombygge rullebure som man ønsker, efter hvert som behov og kapacitet ændrer sig, er det en langvarig kvalitetsløsning, der kan spare din virksomhed for både hodebry og transportvansker.

 

No votes yet.
Please wait...