Hvordan bliver man showdanser

showdanser go stripperDer findes mange sjove historier om hvordan og hvorledes vi showdansere kom ind i denne farverige branche, der er ikke to historier der er ens.
Da der er tale om en lidt speciel branche, som rigtig mange mennesker har lidt fordomme imod – er det også historier der nærmest tigger om at blive fortalt og de fleste mennesker vil også rigtig gerne høre hvad der dog fik lige netop dig til at springe ud i det.

Jeg vil med det samme ligge låg på en af de mest hårdføre fordomme…..
Nej jeg har ikke haft en forfærdelig tragisk barndom fyldt med svigt. Jeg vil faktisk vove at påstå at jeg har haft en meget god og kærlig barndom hvor der har været plads til at være mig. Jeg har selvfølgelig haft regler og begrænsninger – som nogen gange var lidt for meget, efter min smag. Men ingen løftede et øjenbryn i mine faser, hvori en af dem var en længere punk periode, med piercinger og farverig hårpragt.

Efter min læretid i en musikforretning og et grimt brud fra min daværende store kærlighed trængte jeg til at komme langt væk fra provinsbyen jeg var vokset op i og alt hvad der dertil hørte. En af mine fantastiske venner tilbød mig at bo i hans lejlighed i København som han alligevel ikke benyttede og skaffede mig en jobsamtale som bartender på en stripklub.

Hvordan er jobbet?

Mit job bestod i at servere drinks, holde styr på pigerne, der skulle på scenen og styre lyset når de dansede. I starten var jeg så genert at jeg næsten ikke kunne koncentrere mig om det pokkers lys. Det gik dog hurtig over, måske ved lidt hjælp af et par tequilashots, som min chef fik fyldt på mig.
I ugerne op til klubbens julefrokost, drillede danserne med at de nok skulle få mig til at lave show til julefrokosten. Jeg ved ikke om det var fordi jeg langsom vænnede mig til tanken eller om det igen var de føromtalte tequilashots – deres mission lykkes i hvert fald.

Shows i udlandet

Et par dage efter ringede en af klubbens strippere til mig og spurgte om jeg havde lyst til at rejse med til Island og lave show på en klub der i en måned.
Jeg tænkte, hvad pokker jeg har ingen bånd der binder mig og tasken blev pakket…..
Inden vi kunne rejse skulle jeg dog lige ned og snakke med det stripbureau som havde aftalen med den islandske natklub og skrive under på en kontrakt.
Det gik fint og inden jeg havde set mig om, var jeg pludselig i stand hos et stripbureau.
Jeg nåede ikke rigtig at tænke ret meget over det, faktisk gik der kun to timer fra kontrakten var underskrevet til jeg fik et opkald om jeg ville tage to shows på et diskotek i Roskilde samme aften. Jeg sagde ja, for nu havde jeg jo kastet mig ud i det og så kunne jeg ikke vente.

Jeg havde ikke fået nogen oplæring, så nu var gode råd dyre…. Heldigvis var en af pigerne på klubben sød at komme ilende og hjælpe mig i sidste sekund.
Jeg vil ikke vove at påstå at mine første shows var fantastiske, men det gik ganske udmærket.
Jeg var bidt og klar på flere shows.

Min tur til Island var lærerig og fantastisk, men det er en anden historie.

Jeg strippede i 15 år før jeg gik på pension. Jeg har fået så mange skønne, sjove og interessante oplevelser med, at jeg med ærlighed kan sige at jeg ikke har fortrudt at jeg lod mig lokke til julefrokosten.

Kunne du tænke dig at blive showdanser? Så læs mere her

Kunne du tænke dig at blive showdanser? Så læs mere her.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...