Hvordan kan man tjene penge på Bitcoin?

Du har måske hørt om dem der er blevet eventyrligt rige på Bitcoin, men måske også om dem der er blevet udsat for, at kryptovalutamarkedet crashet. Her kan du læse mere om hvordan man kan tjene penge på Bitcoin. 

Hvad er egentlig Bitcoin?

Bitcoin tog valutamarkedet med storm for lidt over ti år siden, og Bitcoinbølgen er højere end aldrig før. Du kan også ride med på bølgen og lave gode investeringer, men det er måske først og fremmest relevant at afklare hvad Bitcoin egentlig er. Bitcoin er en form for kryptovaluta. Dette er en elektronisk valuta, der udelukkende eksisterer elektronisk, og ikke kan hæves som fysiske kontanter. Der er flere ting der gør, at Bitcoin og kryptovaluta skiller sig meget fra almindelige former for valuta. Det første er at der ikke findes nogen centralbank eller overordnet pengeinstitut der regulerer Bitcoin eller bestemmer Bitcoins værdi. Der er heller ingen der ejer Bitcoin. I stedet er valutaen baseret på det der hedder blockchainteknologi. Det er dog ikke nødvendigvis obligatorisk at skulle sætte sig ind i, og forstå princippet bag blockchainteknologi for at kunne lave gode investeringer i Bitcoin.

Det der er relevant at forstå, er hvordan værdien for Bitcoin sættes. Værdien på Bitcoin kan på mange måder sammenlignes lidt med hvordan man afgør en boligs værdi. Boligmarkedet og Bitcoinmarkedet, har det til fælles at værdien afgøres af tilbud og efterspørgsel. Det er med andre ord hvad folk er villige til at betale, der afgør hvad Bitcoin er værd. En anden ting, der er relevant at få med sig, er at Bitcoin og investeringer i kryptovaluta, ikke længere er forbeholdt IT-nørder og valutaeksperter, men er blevet noget som alle kan investere i. Der er mange måder at investere i Bitcoin, og vi vil fortælle dig hvordan.

Hvordan kan jeg investere i Bitcoin?

Der er som nævnt flere forskellige måder du kan investere i Bitcoin. Det mest oplagte er at købe og sælge valuta, men hvordan ved du hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe og sælge? Det er nemlig det der kan være det svære, og det kan også være svært tidkrævende at skulle følge med i kryptovalutamarkedet hver eneste dag. Fælles for de fleste investeringer, er at langsigtige investeringer, som man kan lade vokse over tid ofte giver bedst profit. Vi kender ikke kryptovalutaens fremtid, men det er relevant at antage at dette princippet også kan gælde for investeringer i kryptovaluta.

Hvis du ikke selv har mulighed for at overvåge kryptovalutamarkedet, findes der nogen enkle værtkøjer du kan benytte dig af, for at kunne lave de bedste mulige investeringer. Der er sket en stor vækst når der kommer til krypto-roboter, der hjælper dig med at investere. Det er vigtigt at du er kritisk når du skal vælge denne type værktøj. Der har været flere eksempler på at krypto-roboter har vist sig at være svindel, hvor de tager dine penge, i stedet for at investere dem. Derfor er det altid en god ide at læse anmeldelser nøje, og undersøge inden man lader robotten investere sine penge. Når man har fundet en robot der kan investere, så er der altså en reel chance for, at den kan investere bedre, end det de fleste mennesker kan, og dermed skaffe dig god afkastning på dine investeringer. På https://coinbox.dk/bitcoin-profit/ kan du finde en udførlig anmeldelse af en bitcoin-robot der overvåger markedet og laver de gode investeringer for dig. Husk at det altid er en god ide at bruge sund fornuft og ikke investere flere penge end det du potentielt set har råd til at miste når der kommer til investeringer. Der er desværre aldrig nogen garanti for at investeringen giver den ønskede afkastning.

 

 

No votes yet.
Please wait...