Hvem kan få Kviklån?

hvem kan få kvicklånHar du lige fået tilbudt din drømmebil til en urørt god pris og har ikke tid til at vente på, at banken siger ja til et billån? Eller står du og skal sige ja til en lækker lejlighed og har ikke til udbetalingen? I de tilfælde og mange andre kan et kviklån hjælpe dig. Det er enkelt og hurtigt, og du ordner det hele hjemme fra sofaen online.

Hvad kan du låne til?

Der er ingen grænser for, hvad du kan låne til, når du tager et kviklån. Der er ingen, der kontrollerer, om du bruger pengene på en lækker motorcykel, et nyt køleskab eller den gucci-taske, du har ønsket dig brændende i lang tid.
Sammenlign eventuelt priser på Kvicklån her

Få besked efter 15 min.

Hvis du finder en seriøs kviklånsudbyder, er du blot et klik fra at kunne udfylde et ansøgningsskema til et lån, der bringer dig tættere på din drøm. Din ansøgning er anonym og den behandles som regel indenfor et kvarter uanset, hvornår på døgnet du ansøger. Der er ofte kun fire kriterier for at kunne få et kviklån:

  • Du er myndig
  • Du har dansk statsborgerskab
  • Du har fast job
  • Du figurer ikke i RKI

Figurerer du i RKI-registeret?

Det behøver dog ikke altid at være en forhindring, at du figurerer i RKI. Nogle er så uheldige, at ende i RKI-registeret på grund af ting, som de ikke selv har været herre over. Det kan være på grund af en hård skilsmisse, en fyring osv. Måske har du brug for et skub i den rigtige retning rent økonomisk for at kunne få dit liv til at køre på skinner igen. Her kan et kviklån være en løsning. Du skal dog være opmærksom på, at et kviklån har gebyrer, der ligget et godt stykke over bankernes, så hav det med i dine beregninger.

Husk at tage ansvar

Når du vil låne penge, er det desværre også nødvendigt at tænke på den gæld, der følger med. Naturligvis bør du gennemtænke situationen godt og grundigt, inden du tager et lån. Men har du besluttet dig, er der jo ingen grund til at skulle vente en evighed på pengene. Det, der gør et kviklån så let, er jo at man ikke skal igennem bankens lange kreditvurderingsproces. Du kan låne uden at skulle stille andet end et fast job som sikkerhed og, du kan gøre det ganske anonymt uden at nogen blander sig i, hvad du skal bruge pengene til.

Til alle voksne – også studerende

Til de fleste kviklån skal du minimum være 18 år. Der findes dog også lån, som kræver, at man er fyldt 25 år. Men derudover er kviklån til alle voksne gennem hele livet. Er du studerende er det ikke altid let at få indtægter og udgifter til at hænge sammen. Et kviklån kan derfor være løsningen på et økonomisk tomrum i en periode, hvor man måske ikke har tid til at arbejde på grund af studierne eller ved studiets ophør, hvor man skal vente en måned på at få udbetalt de første dagpenge. Et kviklån kan være en nødvendighed og betyder ikke nødvendigvis, at du ønsker at leve over evne.

Efter studiet – måske med barn

Senere hen, når jobbet er på plads, kan det være svært at etablere et nyt liv uden bare en smule ekstra på kistebunden. Du er jo ikke længere studerende og vil måske gerne have en præsentabel lejlighed eller vil gerne med vennerne på ferie, men har ikke nået at optjene feriepenge. Eller måske kommer der småfolk til. De er skønne at have, men dyre i drift. Babyudstyr er en stor udskrivning, men man ønsker jo at give sit barn det absolut bedste. Det giver et kviklån dig mulighed for.

Har du brug for et lån?

Spørg dog altid dig selv, om et kviklån er nødvendigt og, om din økonomi kan bære det. Som sagt er det dyrere end et banklån og det skal jo tilbagebetales. Fordelen med kviklånet er, at du kan have det hurtigt og, at ingen skal bestemme, hvad du må bruge penge på.

Læs også: sådan får du et lån på 10.000

No votes yet.
Please wait...