Guide til den perfekte brunch

Dperfekt brunch hvordan?et store spørgsmål vi alle stiller os selv. Hvordan laver jeg den perfekte brunch? Som så mange andre store spørgsmål er det svært at svare på. Men her får du i hvert fald et god bud.

Behovet for den perfekte brunch er kommet med brunchens sejr over vores alle sammen tidlige middagsbord. For den er virkelig blevet populær, i alle aldre. Så selvfølgelig skal du også forsøge at lave den bedste.

Det giver en dejlig start på dagen til dig og dine gæster. Så kan I få en dejlig lækker brunch.

Hovedingredienserne er på plads

Brunch er nogenlunde fri til fortolkning, så du kan næsten gøre, som du vil. Men mange mennesker vil kigge underligt, hvis der ikke er noget frugt: melon, ananas, æbler eller lignende.

Det vil heller ikke rigtig være brunch uden noget kød og æg. Der er endda nogle pølser, der har fået navnet brunchpølser. Altså skal der gerne være nogle pølser, bacon og æg.

Dertil hører sig selvfølgelig et lækkert franskbrød, helst en af de gode fra bageren. Et stenovnsbrød vil være i højeste klasse.

Mejeriprodukter kan vi næsten heller ikke komme udenom. Gerne noget yoghurt eller skyr. Men glem da heller ikke, at osten kræver sin plads på bordet.

Husk pandekagerne

Hvad mangler du så for at gøre det helt specielt og perfekt? Pandekager selvfølgelig. Mange mennesker glemmer helt, at pandekagerne har sin retmæssige plads på det perfekt brunchbord.

De skal gerne være der i ledtog med noget sirup, marmelade, sukker og Nutella. Sådan laver man en dødlækker brunch med lækre pandekager.

En god pandekage sparker gang i enhver brunch. Men det fungerer også perfekt som dessert, eller måske en sen snack til dig og dine gæster. Det er svært at komme udenom pandekagerne – og det behøver vi bestemt heller ikke!

Nyd en dejlig formiddag

Vupti, så står den perfekte brunch foran dig. Gæsterne er på trapperne, men prøv nu at se, om du ikke kan lade være at spise noget, inden de kommer.

Det er jo også vigtigt, at pandekagerne holder sig varme, så det kunne jo være, du skulle lave dem til allersidst. Så kan du også vise dem, at du kan vende den i luften – uden at den ryger på gulvet.

Hvis du ikke har lyst til at svinge med varm pandekage, kan de jo holde sig varm i ovnen, mens gæsterne sniger sig op ad trappen.