Find din næste bil online

Find ny bilAt finde det rette køretøj, kan være utroligt overskueligt og meget tidskrævende, uanset om du skal søge efter bil, leasing eller motorcykel. Men der findes nogle hjemmesider der prøver, at gøre denne proces langt nemmere. Hvis du er på udkig efter en ny/brugt bil, så findes der bilbasen.dk, som har samlet forhandler og private på en platform. Er du på udkig efter en leasingkontrakt, så kan det findes på leasingoffer.dk, hvor leasingkontrakter er samlet fra forskellige leasingselskaber. Hvis du i stedet for en bil hellere vil havde en motorcykel, så findes der bikeportalen.dk, som har samlet nye/brugte motorcykler på en platform. Disse tre hjemmesider har, hver især nogle features der gør det nemt, at sammenligne køretøjer.

Bilbasen – Danmark største bildatabase med nye/brugte biler

Er du på udkig efter en ny/brugt bil, kan du nemt fremfinde den på bilbasen.dk, som er Danmarks største bildatabase med nye/brugte biler. Bilbasen har gjort utrolig nemt og overskueligt, at finde den bil du ønsker, ved blot at udfylde nogle søgekriterier i en søgefunktion, og herefter kommer der biler frem på bilbasen, der matcher de søgekriterier. Bilbasen samler både nye/brugte biler fra forhandlere og private. Bilbasen har lavet en smart feature, hvor du kan sammenligne din nuværende bil med en given bil, på parameter såsom: brændstof, forsikring, vægtafgift, osv.

Leasingoffer.dk – Leasingkontrakter samlet et sted

Er du på udkig efter en leasingkontrakt på en bil eller motorcykel, så kan det være uoverskueligt og tidskrævende, at undersøge alle leasingforhandlers hjemmesider for leasingkontrakter. Men dette har en ny hjemmeside, forsøgt at løse med at samle leasingkontrakter fra forskellige leasingselskaber på en hjemmeside. Denne nye hjemmeside leasingoffer.dk har gjort langt nemmere og mere overskueligt at sammenligne leasingaftaler med hinanden. På hjemmesiden kan du finde leasingkontrakter til både private og erhverv. Leasing har været yderst populært de senere år, hvilket skyldes der er kommet mange attraktive leasingkontrakter der gør det mere fordelagtigt, at lease en bil eller motorcykel frem for at købe den på traditionel vis med lån.

Bikeportalen – Motorcykler samlet et sted

Er du på udkig efter en ny/brugt motorcykel, så kan du nemt finde det på Bikeportalen.dk. Bikeportalen har gjort det nemt at søge efter, netop den motorcykel du søger ved at vælge nogle søgekriterier. Bikeportalen har også en smart feature, hvor du kan sammenligne op til tre forskellige motorcykler med hinanden på forskellige parameter såsom: pris, ccm, HK, osv. Bikeportalen er en forholdsvis ny hjemmeside, men er i stor udvikling. Hvis du ønsker, at sælge en ny/brugt motorcykel er det som en af de eneste portaler på nettet helt gratis og helt uforpligtende på Bikeportalen.dk

No votes yet.
Please wait...