Dine kimonoer matcher sommerhaven

kimonoI vores verden passer ordene ”komfortable” og ”have” godt sammen. Der findes ikke noget bedre end en tur i sommerhaven, mellem blomster og træer, og så endda i tøj du føler dig hjemme i. Vi vil her sætte fokus på kvindetøj i haven, og har specielt forelsket os i kimonoen. Her kommer nogle gode bud på hvorfor du sagtens kan bruge din kimono når du går i haven, og hvorfor den bidrager til ren afslapning og ikke går i vejen for små praktiske gøremål samtidig.

Sammen med Newwear.dk giver vi eksempler på de mange fordele ved kimonoer.

Hvad er en kimono?

De minder i mange tilfælde om en cardigan, men er ofte længere og luftigere. De har en god vidde, og kan passe til de fleste overdele i din garderobe. De giver et smart oversized udseende, og ses tit i plussize kategorier.

Let, luftig og lækker

De ord kunne sagtens beskrive en smuk blomst i din have, men de kunne også sagtens beskrive det tøj du har på blandt de smukke blomster. Det er ikke unormalt at tøj har indflydelse på hvordan du føler dig tilpas, og så passer lette og luftige kimonoer godt ind når du skal i haven. Derfor kan vi anbefale at benytte dig af kimonoer med stof af viskose som er åndbart. Derudover vil du også uden problemer kunne bruge dem med polyester i sommervarmen, ved at have din kimono åben og løstsiddende.

Sving du bare trygt rundt i din smukke have og nyd græsset under dine fødder i dit lette og luftige tøj, som samtidig godt kan holde den danske sommerbrise lidt på afstand.

Plads til det praktiske

Vi ved alle sammen at haven har gøremål, nogle mere end andre og nogen gør mere ud af den end andre. Der er blomster der skal ompottes, træer der skal beskæres, og grønt der skal vandes. De fleste ville vælge arbejdstøj til når haven skal have en ordentlig omgang vedligeholdelse, og det er forståeligt. Men vi oplever at der også skal være plads til de små hyggeopgaver, såsom nogle enkelte visne blomster der skal fjernes på rododendronen eller en enkelt gren på æbletræet der er på afveje og skal klippes. Der skal være plads til lige at nusse rundt i haven, og der foretrækker vi ikke at skulle skifte til det ofte ubehageligt arbejdstøj til de opgaver. Derfor er vores bud helt klart at gribe grensaksen, og de grønne fingre mens du stadig har din dejlige luftige kimono på, eller andet komfortabelt tøj.

Vi ønsker dig en god tur i haven med plads til afslapning og hyggestunder!

Hvad kan du godt lide at have på af tøj i haven? Skriv gerne en kommentar nedenfor og lad os høre mere.

No votes yet.
Please wait...