Dette lægger kvinder mærke til hos mænd

De fleste mennesker vil gerne gøre sig godt bemærket i andres øjne, men sommetider kan det være svært at regne ud, hvad det modsatte køn finder attraktivt. Læs med og bliv klogere på, hvad kvinderne ønsker.

Ingen mennesker er ens

Når man skal kigge på henholdsvis, hvad mænd og kvinder finder attraktivt, er det naturligvis værd at nævne, at ingen mennesker er ens – og dette gælder både mænd og kvinder.

Derfor kan der være en enorm forskel på, hvad forskellige kvinder finder attraktivt hos en mand. Dette kender du sikkert også fra dig selv. Det er nok ikke altid, at dig og dine venner finder de samme kvinder smukke.

Troen på sig selv

Selvom alle kvinder finder forskellige karaktertræk hos mænd attraktive, er der visse ting, som mange kvinder godt kan lide. Dette gælder blandt andet troen på sig selv.

Det kan nemlig være rigtig rart at snakke med en mand, som har selvtillid nok til at vide, at han både ser godt ud, og at han kan finde ud af det, han laver. Tror du på dig selv, er der nemlig også større chance for, at en kvinde vil begynde at tro på dig.

God stil

Det er naturligvis utrolig subjektivt, hvad god stil vil sige. Ikke desto mindre, er der forholdsvis nemme metoder til at klæde dig godt på som mand. Et lækkert jakkesæt kan i mange tilfælde være et godt udgangspunkt.

Skal din stil være gennemført, er det ligeledes godt med et par pæne sko til mænd. Er du godt klædt på, ser du sandsynligvis bedre ud, men det kan ligeledes have en stor betydning for opfattelsen af dig selv.

Klædt i et jakkesæt er det nemlig lettere at føle sig selvsikker end i et par slidte joggingbukser.

Drømme og ambitioner

Går du efter, at en kvinde skal finde dig attraktiv, er det en god idé at fortælle om dine drømme og ambitioner. Det kan nemlig være virkelig spændende at høre et andet menneske snakke om noget, som personen er passioneret omkring.

Skal du snakke om drømme og ambitioner, betyder det ikke, at du skal have hele dit liv planlagt. Du kan ligeledes snakke om den næste rejse, som du drømmer om at tage på, eller jagten på din drømmebolig.

Hvilke værdier har du?

Vil du gerne have, at kvinderne lægger mærke til dig, fordi du er på udkig efter en kæreste, bør du være åben omkring dine værdier. Skal du finde en person at bruge resten af dit liv sammen med, kan det nemlig være dejligt at dele nogenlunde samme værdisæt.

Dermed ikke sagt, at du altid behøver at være enig med din kommende kæreste. Dog kan det være rart, hvis der er enighed om visse ting.

Noget at grine af

Det er ikke nogen hemmelighed, at humor i mange tilfælde kan være utroligt tiltrækkende. Humor er rigtig godt til flirt, og dette kan derfor være en god måde at få en sød kvindes opmærksomhed på.

Der kan være stor forskel på, hvad forskellige mennesker finder sjovt. Derfor er det en god idé, at du er taktfast omkring din humor. Får du fortalt nogle sjove historier, kan du garanteret imponere i de flestes øjne. Møder i hinanden for første gang, kan det være skønt, at samtalen ikke bliver for seriøs.

Slap af!

Som mand er det klart, at du gerne vil have at kvinderne lægger mærke til dig, men forsøger du at tilfredsstille enhver kvinde, kan det være svært at holde fast i dine egne holdninger.

Som bekendt kommer kærligheden, når man mindst venter det. Tag en dyb indånding og hvil i dig selv – så skal du nok møde den rette kvinde på et tidspunkt.

 

 

No votes yet.
Please wait...