Billig Mobilabonnement

Find billig mobilabonnement 2017Der er et hav af muligheder og markedet er fyldt til bristepunktet af mobilselskaber, der alle bejler for dine penge.

Vi ser her på hvilke muligheder du har for at få masser af taletid og data i 2019 til meget lave priser og hvad der er af nyheder på telemarkedet

Hvad har telemarkedet af nyheder 2022/23?

I 2017 (der er ikke sket noget voldsomt på telemarkedet siden 2017) kom flere nye mobilselskaber på banen og det pressede priserne længere end end det nogensinde har været i Danmark.

Plenti kom med samlede pakker, hvor der er fri tale og fri data på mobilen (max. 50 gb fra andre enheder), men deres salgsargument var noget helt andet i begyndelsen, det var nemlig pakker med en helt masse forskellige abonnementer inkluderet f.eks. musik, magasiner, tv osv.

Der var rigtigt meget for pengene og eneste minus var og er det stadigvæk, at Plenti benytter 3 netværket i Danmark, der er knap så dækkende mht .data..

17 var også året hvor Tjeep kom på banen, et no nonsens selskab, der benytter Telia/telenor netværket og tilbyder fri mobiltale og data for kun 89 pr. måned.
Det er billigere end Oister, der ellers har været billigst i mange måneder på det område.

Der var desværre enormt meget problematisk rod med overførsel af mobilnumre til Tjeep og det gav knas mht kundetilfredsheden.

Både Tjeep og Plenti er væk fra markedet og opkøbt her i 2022, hvor Fullrate også blev slået sammen med Yousee.

Fra Fri tale til pakker

2018 blev året hvor FRI tale kom ind i stort set alle selskaber og blev ”Standard”. Nu var det pludselig kun data der varierede i pakkerne og det fortsætter i 2018, dog er flere selskaber gået retur til pakkeløsningerne, hvor det er lidt blandet hvilke muligheder der er.

Det nyeste i 2018 var klargøring til standardisering af datapriserne i EU. Her har flere selskaber lavet mobilabonnementer inkluderet f.eks. 5 GB data i EU, hvilket dog ikke er noget at prale af i den betragtning, at EU snart tvinger selskaberne til at tage samme pris for data i hele EU.

WiFi opkald

3 og Telenor har som de første teleselskaber i Danmark indført mulighed for WiFi calling. Det er en yderst efterspurgt service i Danmarks yderområder, hvor dækningen kan være svag.

Frem for at koble op på det traditionelle mobilnetværk ved opkald, vil telefonen ringe igennem din internet router og derved er der pludselig top dækning i hele huser hvor routeren rækker.

Eneste krav er en stabil internetforbindelse, en router og en af de nyeste smartphones f.eks. Iphone 6s, 7 eller Samsung galaxy 7.

Mulighederne for et billigt mobilabonnement

Har du ikke skiftet mobilabonnement længe, måske flere år, ja så betaler du for meget.

Det er således at mobilselskaberne ikke automatisk sætter dit abonnements pris ned, hvis de skifter priser.

Derfor kan du meget nemt betale det dobbelte af hvad de tager i dag og et par klik på nettet er nok, til at få dig ned på den nye pris.

Udover priserne er faldet kraftigt, er der også kommet nye muligheder.

Husk i øvrigt at tjekke dækning, før du skifter

Telenor og Yousee har indfør særlige familierabatter, der betyder mobilabonnement nr. 2, 3, 4 osv. er ultrabillige.

Har hele familien samlet alle abonnementer hos f.eks. Telenor, kan alle få FRI tale og 10 GB for kun 99 pr. måned.
Læg hertil at de også tilbyder bredbånd til 99 pr. måned til deres kernekunder, ja så er der faktisk ikke bare en del, men en hel del at spare ved at skifte alt over til Telenor.

Desværre tilbyder Telenor ikke TV pakker, ellers kunne hele dynen ligges over til dem.

 

Rating: 4.0/5. From 4 votes.
Please wait...