4 iPhone gadgets der gør mobilen lidt federe

iPhone gadgets
All-around cover

iPhones, og andre smartphones, bliver en større og større del af vores hverdag for hvert år der går. Utrolig meget af vores hverdag afhænger af iPhonen, og derfor bliver det også vigtigere og vigtigere at have den godt beskyttet. Af denne grund er det ikke mærkeligt, at den nok mest udbredte iPhone gadget er et godt cover. Et godt cover er den nemmeste måde at beskytte din iPhone mod alt fra mindre ridser til ituslåede skærme.

Men mange covers giver kun delvis beskyttelse. De fleste covers er enten kun beskyttende på bagsiden, eller har en flap der beskytter iPhoneskærmen når den ikke er i brug. Det er dog blevet mere normalt at se covers der beskytter telefonen på alle sider. Et sådant cover er All-around Magnetic Coveret i Tempered Glass. Dette cover yder total beskyttelse med en minimal forstyrrelse af bruger oplevelsen. Den magnetiske lukkemekanisme gør det desuden utrolig nemt at tage af og på, alt efter om du vil bruge det eller ej.

PopSocket

En trend i mange år nu, har været at smartphones bliver større og større. Denne forstørrelse er både god for ting som batteri og skærmkvalitet, men kan gøre det sværere at have et ordentligt greb om telefonen. Dette har der været ekstra fokus på hos mange producenter af iPhone gadgets, og i dag findes der flere ergonomiske greb til iPhone og andre smartphones.

Et sådant er PopSocket. PopSocket er en holder til iPhone der monteres bagpå iPhonen og så giver et bedre greb. Den kan slås ind når iPhonen skal i lommen og slås så nemt ud når du skal bruge iPhonen, hvad enten det er til bare at holde den eller stille den på et bord og se en film. PopSocket kan monteres direkte på iPhonen eller på et cover, så længe dette er nogenlunde fladt. Den kommer desuden i en række farver og mønstre der kan matche dit cover.

Opladestation

En god iPhone gadget at have, er et sted at have sin telefon når den oplader, eller bare når du ikke bruger den. Oplade situationer kan hurtigt blive noget med en masse løse ledninger på natbordet og en række devices der ligger lidt hulter til bulter. Dette kan en opladestation ændre på. Særligt smart er det, hvis du har AppleWatch at købe en to-i-en oplade station.

Læs også: Apple slår alle rekorder med iPhone 11

Et godt eksempel på dette er Bamboo 2in1 Watch/iPhone holder. Holderen er lavet i et flot bambusmateriale der vil stå godt på ethvert nat- eller skrivebord. Holderen passer til en iPhone og et AppleWatch, altså har du et fast sted at lægge disse til opladning inden du går i seng. Bagpå er der tre USB-udgange så du kan tilkoble dine opladningskabler uden at skulle have en række strømstik. Alt i alt en perfekt blanding af stil og overblik.

Ekstra linser til kameraet

Smartphonekameraer er i dag af en utrolig høj kvalitet, og iPhones har i lang tid ligget i toppen af smartphonekamerapyramiden. iPhonebilleder er lækre, men der vil altid være en begrænsning af kvaliteten når linsen ikke kan være større end de er i smartphonekameraer. Der er dog en række iPhone gadgets der gør noget ved dette.

Et eksempel er Apexels HD Phone Lens Kit. Dette giver fem linser med forskellige effekter, der kan monteres simpelt på telefonen. Fra fish-eye til 10x zoom, linser giver med det samme dine billeder en professionel kvalitet. På den måde kan du med en simpel iPhone gadget opgradere dine iPhone-billeder, og tage fantastiske billeder. Dette er også et godt og billigt gadget-alternativ til at købe et separat kamera til bedre billeder.

No votes yet.
Please wait...