3 Gode råd til Online Lån

Gode råd online lånDer findes efterhånden et stort marked for lån i Danmark, og det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige typer. Der findes et væld af forskellige banker, som alle lover forskellige ting og har forskellige kriterier, og så findes der låneinstitutter, som tilbyder produkter som kviklån, forbrugerlån, sms-lån, hurtiglån og så videre.

Der er stort set ikke to lånetyper, der er ens, og det kan derfor være uoverskueligt at vælge, hvad der er bedst for dig og dine behov. Her får du nogle gode råd og guldkorn om online lån, som kan være at foretrække for dig, der skal bruge penge nu og her, og som helst ikke vil blande banken ind i det. Et online lån har som oftest, ligesom kviklån, forbrugerlån og alle de andre hurtige lån, en noget højere rente end et banklån. Det betyder, at du skal vide, at du kan betale pengene tilbage inden for en rimelig tidsgrænse, hvis du ikke vil ende med at betale rigtig mange penge i renter. Læs videre og bliv klogere på fordelene ved online lån.

1. Tag et lån uden at stille sikkerhed

Når man tager et lån i banken, vil banken som regel have en eller anden form for garanti eller sikkerhed for, at man kan betale pengene tilbage. Det kan være sikkerhed i fast ejendom eller måske bil eller båd. Uanset hvad, vil banken have noget til gengæld for at låne pengene ud, og da renten som regel er forholdsvis lille, skal det, de vil have til gengæld, komme fra noget, man ejer. Et online lån kræver ingen sikkerhed. Det eneste, det kræver, er, at man logger ind med sit nemID, så de kan være sikre på, at det er dig, der tager lånet. Det betyder dog, at renten højst sandsynligt vil være højere end hos banken, da det er på den måde, at låneudbyderen får sine penge hjem igen.

2. Få en lav rente på online lån

Når det så er sagt, så kan det godt lade sig gøre at få en forholdsvis lav rente på et online lån. Ved online lån bliver alting klaret via internettet, hvilket betyder, at der ikke er nogle udgifter til butikslokaler og fysiske ting.

Hos Kassekreditten.dk kører de eksempelvis med en fast rente på 12,5 % uanset lånets størrelse og låneperiodens længde. Det betyder, at du ikke skal betale ret meget i rente, hvis du kan betale lånet af forholdsvis hurtigt. Du har også mulighed for at betale det hele af på én gang, hvis du lige pludselig får adgang til penge – eksempelvis hvis du arver et større beløb eller får en bonus på din arbejdsplads. Mulighederne er mange, og fleksibiliteten er stor ved online lån.

3. Bliv godkendt til lån, selvom banken har sagt nej

En anden af de største fordele ved online lån er, at du kan blive godkendt til at låne penge, også selvom du har fået et nej af banken. Bankerne kigger gerne på, hvad du har tænkt dig at bruge lånet til og vil undersøge din økonomiske historie. Hvis de ikke kan se fornuften i lånet, kan de let finde på at sige nej.

Online lån, derimod, er meget mere upersonlige, hvilket betyder, at låneudbyderen ikke blander sig i, hvad du bruger pengene til. De er altså ligeglade med, om du øser pengene væk, og hvor meget du har lånt tidligere – så længe du ikke står registreret i RKI, kan du få lov at låne hos en online låneudbyder.

Derudover er ansøgningsprocessen meget kortere online end hos banker, og du kan altså let skaffe penge hurtigt, hvis du står med et tilbud, du ikke kan sige nej til, eller af en eller anden grund hurtigt har brug for penge, som du ikke selv har.

No votes yet.
Please wait...