Skift internetforbindelse og spar

Skift internet hvordan?Ny teknologi har revolutioneret bredbåndsmarkedet de sidste 10 år, så hastighederne er kommet voldsomt i vejret, stabiliteten er blevet forbedret og priserne er faldet drastisk.

Mange har dog ikke skænket det de store tanker, for deres internet virker jo upåklageligt og hvorfor så gøre mere ud af det?

Internetpriserne er faldet

I takt med højere hastigheder og øget konkurrence, er priserne faldet drastisk og det kan du som forbruger nye godt af, hvis du udnytter dig ret til at skifte internetudbyder.

Rigtig mange betaler i dag en meget høj pris hver måned, fordi de har et old gammelt abonnement, der ikke er blevet justeret på prisen i mange år.

Er du en af dem, kan du spare meget store beløb årligt, ved at skifte til en ny billigere udbyder.

Se eventuelt alle priserne i bunden af siden og sammenlign.

Få dit gamle udstyr skiftet til det nyeste gratis

Har du været hos samme internetudbyder i mange mange år, vil din router være af samme alder og forældet- både mht hastighed, funktionalitet og sikkerhed.
Skifter du bredbåndsabonnement, får du tilsendt en sprit ny router, der er langt bedre – helt uden beregning.

De nye routere kan klare flere brugere på samme tid, uden det går ud over oplevelsen , de bruger ofte mindre strøm og de sender kraftigere signal rundt trådløst i boligen.

Der er med andre ord flere fordele ved en ny trådløs router, som bør tages med i overvejelserne.

Få TV og internet til samlet ekstra god pris

I løbet af de sidste 5 år, er det blevet muligt for de almindelige udbydere af bredbånd, at sende digitalt TV signal igennem kablerne og på den måde tilbyde dig både TV og bredbånd.

Priserne er lavere end hos KabelTV udbyderne og der er store penge at spare, hvis du kan finde en TV pakke, der passer Jeres behov.

Priserne for 20 mbit bredbånd og 17 kanaler begunder helt nede ved Kr. 349 pr. måned, hvilket står i skærende kontrast til KabelTV udbyderne, hvor du må langt højere op.

Guides hjælper dig på vej

På internettet er der de senere år kommet mange gode guides, der hjælper dig til at finde en ny passende bredbåndsforbindelse, der dækker familiens behov.

Her kan du sammenligne priserne og læse om de forskellige typer internet f.eks. det nye Fiber internet og tv pakkerne.
Vi kan anbefale Internetportalen.dk, der har god vejledning og opdaterede oversigter.

 

Priser på Internet 2022:

Klik og se oversigten her

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...