Sikkert arbejdsmiljø med solfilm

Man ser ofte, at virksomheder vælger at beskytte deres medarbejdere med solfilm fremfor gardiner på arbejdspladsen. Der er naturligvis mange fordele ved at vælge solfilm fremfor andre former for solafskærmning, dog er der nogle væsentlige nøglepunkter, der er værd at tage med i overvejelsen. Indeklimaet på en arbejdsplads betyder en hel del for kvaliteten af det arbejde, der udføres, dette handler ikke blot om at undgå generne fra solens skarpe stråler, men også at undgå temperaturstigninger på årets varmeste dage. Derudover er der en psykologiske effekt fra solfilm, man som arbejdsgiver også kan nyde godt af kontra gardiners afskærmningseffekt, er man som medarbejdere nødt til at trække tunge gardiner for ved sin arbejdsstation kan dette resultere i en følelse af indelukkethed, der i dén grad kan påvirke kvaliteten af det arbejde, der udføres da man vil føle sig indespærret, i modsætning til solfilm, der sikrer at man kan se ud.

Solfilm er ikke kun godt for medarbejdernes arbejdsgang

En af de vigtigste elementer på en arbejdsplads er naturligvis medarbejdernes trivsel, men uanset hvordan man vender og drejer emnet vil der også altid være elementer af mere økonomisk art, der skal fungere og løbe op i en højere enhed for at en virksomhed trives som helhed. Solfilm kan være et smart træk at gøre på begge fronter, da det ikke alene sikrer et godt og stabilt indeklima for medarbejderne, men også kan medvirke til lavere energiregninger for virksomhedens kasserer. Når man opsætter solfilm på bygningens vinduer vil denne være med til at afskærme en del af solens varmende stråler, hvilket gør at man kan holde en fornuftig temperatur på kontoret uden at ens aircondition kører på fulde tryk når sommeren når sit højeste. Derudover kan man som virksomhed sikre sig mod nysgerrige blikke udefra og derfor sikre sig lidt bedre mod tyveri af virksomhedens ejendele som f.eks. teknologiske værktøjer og udstyr.

Behold virksomhedens æstetik med solfilm

Hvis man har brugt tid og kræfter på at bygge en virksomhed op fra grunden og selv have del i udformningen af kontorbygningens udseende og stil kan det hurtigt virke ødelæggende at montere gardiner eller markiser, der vil ændre bygningens udseende og æstetiske stil. Benytter man sig derimod af solfilm som afskærmningsmetode vil pengene brugt på arkitekter ikke være spildt, da nyere bygninger ofte er mere ’high-tech’ i deres form, hvilket kun vil underbygges af solfilmens metalliske effekter, set udefra. Dertil kommer naturligvis også den udstråling man ønsker, skal radiere fra ens virksomhed, og hvordan man ønsker at blive opfattet af udefrakommende gæster, kunder og borgere.

Solfilm kan også bruges andre steder end kontorverdenen, mange caféer vælger også at benytte sig af solfilm, dog den mere gennemsigtige form, da man ellers ikke kan se udefra om caféen er proppet med mennesker eller ej. En del af konceptet om café besøg, uanset om man vil indrømme det eller ej, er at man skal nyde sine drikkevarer samtidig med en god samtale alt imens man kigger på verden udenfor.

No votes yet.
Please wait...