En sikker arbejdsplads; sikring ved indbrud og brand

Vi har alle hørt skrækhistorier om brand på en arbejdsplads, hvor ting af høj værdi er gået op i røg og ikke mindst dyrebare menneskeliv er gået tabt. Utrygheden sætter sig i kroppen, og den kan i sidste ende være med til at skade arbejdsindsatsen på en ellers fredfyldt arbejdsplads.

Forholdsregler skaber tryghed, så tænk over risikoen for indbrud og brand på din arbejdsplads eller i din virksomhed og sikre dig bedst muligt imod.

Indbrud; en besværlig affære

Det er ikke unormalt at virksomheder udsættes for indbrud i større eller mindre grad. De fleste virksomheder har en vis mængde computere og andre elektroniske devices, som alle har interesse indenfor den kriminelle verden. Det er derfor især disse genstande der oftest forsvinder under et indbrud.

Selvom mange virksomheder har backups af uerstattelige dokumenter, regnskaber eller sågar filmmateriale, så kan det ske at noget indhold kun er at finde på én enkelt computer.

Udover besværligheden ved at  indkøbe nye computere til et helt kontor, så er der også tabet af værdifulde dokumenter, opsætningen og ventetiden at tænke på.

Begræns tyvens tid

Det er ikke kun kontorpladser der lider store tab ved indbrud, også butikslokaler kan selvfølgeligt blive udsat for indbrud.

Hvis man som butiksejer driver en guldsmed eller et galleri, så kan der forsvinde uerstattelige værdigenstande, hvor forsikringsselskabets økonomiske erstatninger ikke har den store gavn.

Her er den bedste løsning et effektivt og professionelt indbrudsalarmanlæg, der betyder at tyven hurtigt er ude igen.

Hos Totalsikring kan du netop finde skræddersyede løsninger til netop din virksomhed, der er nemme at betjene og samtidig er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral, der betyder hurtigere reaktion og derfor mindre tab.

Brandskader forkorter levetiden

Er uheldet ude, og indtræffer der en brand i din butik eller på din kontorplads, så kan det have store konsekvenser for både de involverede mennesker samt selve virksomheden fremtid.

Udover at være lovpligtigt, så er brandalarmer en sikkerhedsforanstaltning man ikke bør gå på kompromis med. Vi har alle hørt de tragiske historie, og ingen ønsker tabte menneskeliv.

Menneskeliv er det absolutte vigtigste at værne om, men en brand kan også have negative konsekvenser for din virksomheds fremtid.

På trods af forsikringens inddækning af tab, så kan der gå ting tabt der er uvurderlige og umulige at erstatte. Desuden kan renoveringstiden eller en eventuel flytning koste dig mange penge som erhvervsdrivende.

Er du nødt til at lukke butikken indtil den nye er på plads, så kan det koste dig masser af kunde og derved store beløber i kassen.

Vælg det rigtige alarmanlæg

Et ABA anlæg(Automatisk Brandalarmanlæg) kan være den helt rette løsning for mange virksomheder.

Med et ABA anlæg opfylder du de lovpligtige retningslinjer samtidig med at du potentielt redder menneskeliv.

Ved at benytte et certificeret og professionelt anlæg får man en effektiv, tydelig og hurtig varsling, så alle kan nå ud hurtigst muligt, hvis branden pludseligt udbryder. Risikoen for tab mindskes markant, og det giver derved en større tryghed blandt de ansatte.

Spar penge på sigt

Et ABA anlæg er ikke blot sikkert og tryghedsskabende, det kan nemlig også spare dig for tusindvis af kroner.

Mange ældre og defekte røgalarmer eller andre alarmanlæg kan reagere på selv de mindste udsving og derved udløse ukorrekte varslinger.

Hvis en toastmaskine oser lidt eller en kaffe er brændt på, så kan visse alarmer reagere på dette, udløse alarmen og derved sende et signal til kontrolcentret eller brandvæsnet. Hver blindalarm kan koste dig penge, hvis du ikke fejlmelder i tide, og det kan i sidste ende koste dig dyrt.

De opdaterede ABA anlæg har et intelligent styresystem, der uden problemer kan kende forskel på harmløs røg og en egentlig trussel. På den måde undgår du unødvendige udgifter og forskrækkelser.

No votes yet.
Please wait...